Σύνδεση

View Full Version : 60 λεπτά

2bees
02-01-2007, 17:48
ξέρουμε (δυστηχώς) πως σε 60 λεπτά, η ζωή μας τελειώνει....άραγε τι θα πρωτοκάναμε...?

VampirellA
02-01-2007, 17:59
Τη διαθήκη μου ίσως....
Μπα....απολογισμό του τι έκανα...τι έδωσα και τι πήρα...Και θα ξόδευα μέχρι και το τελεφταίο ευρώ μου....:hmmmm2:

Emily
02-01-2007, 18:20
(αν δεν παθαινα καταθλιψη)θα πηγαινα τα 30 λεπτα και θα ελεγα σε αυτον που μου αρεσει οτι μου αρεσει και θα τον φιλουσα(μην πεθανω και μου μεινει το αποθιμενο)και τα υπολοιπα 30 θα φορουσα υπεροχα ρουχα(να ειμαι κουκλα εκει που θα παω) και θα καθομουν αγκαλια με την αδερφη μου περιμενοντας να πεθανω στην αγκαλια του μοναδικου ανθρωπου εδω πανω που αγαπαω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου και πραγματικα...

2bees
02-01-2007, 19:18
Τη διαθήκη μου ίσως....
Μπα....απολογισμό του τι έκανα...τι έδωσα και τι πήρα...Και θα ξόδευα μέχρι και το τελεφταίο ευρώ μου....:hmmmm2:

ουπσ...!!!

2bees
02-01-2007, 19:24
(αν δεν παθαινα καταθλιψη)θα πηγαινα τα 30 λεπτα και θα ελεγα σε αυτον που μου αρεσει οτι μου αρεσει και θα τον φιλουσα(μην πεθανω και μου μεινει το αποθιμενο)και τα υπολοιπα 30 θα φορουσα υπεροχα ρουχα(να ειμαι κουκλα εκει που θα παω) και θα καθομουν αγκαλια με την αδερφη μου περιμενοντας να πεθανω στην αγκαλια του μοναδικου ανθρωπου εδω πανω που αγαπαω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου και πραγματικα...

κοίτα να δείς...
πήγαινε και φίλησέ τον τώρα...να δούμε τι θα πεί ο μ......,που δεν το έχει καταλάβει μέχρι στιγμής.....,αλλά εδώ μιλάμε για τα τελευταία μας 60 λεπτά ..(την αδελφή την εξαιρώ..!!)

ξανά ουπσ!!

Emily
02-01-2007, 19:35
δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση!!!!!!!!!!

alejandro
02-01-2007, 19:40
σε 60 λεπτά προλαβαίνεις να κάνεις ό,τι μ@λακία σου έρθει στο μυαλό κ να την κάνεις ευχαριστημένος...

RooF
02-01-2007, 20:02
60 λεπτα... τωρα ειναι ευκολο να το λεμε... εχω 60 για να ετοιμαστω και να βγω και δεν μπορω να διαλεξω τα ρουχα μου η ακομα και να φυγω στην ωρα μου (!).

Να πω την αληθεια αν σε 60 λεπτα γινομουν παρελθον θα εκανα κατι για να με θυμουνται στο μελλον.Δεν ξερω τι ακριβως...

2bees
02-01-2007, 20:08
σε 60 λεπτά προλαβαίνεις να κάνεις ό,τι μ@λακία σου έρθει στο μυαλό κ να την κάνεις ευχαριστημένος...

μεγάλε μαζί σου....!!

Ελενα
02-01-2007, 20:10
ε και εσυ βάλε μια μερα, τι 60 λεπτα!
τι να πρωτοπρολαβεις;

2bees
02-01-2007, 20:12
60 λεπτα... τωρα ειναι ευκολο να το λεμε... εχω 60 για να ετοιμαστω και να βγω και δεν μπορω να διαλεξω τα ρουχα μου η ακομα και να φυγω στην ωρα μου (!).

Να πω την αληθεια αν σε 60 λεπτα γινομουν παρελθον θα εκανα κατι για να με θυμουνται στο μελλον.Δεν ξερω τι ακριβως...

φούστα . μπλούζα..πορτοκαλί κοντό καλτσάκι, τις γόβες του PAPIOS και σκουλαρίκι στο αριστερό (πάντα......) αυτί...!!!!!!!!!!!και θα σε θυμούνται ΣΙΓΟΥΡΑ..!!!! (για το μαλλί θα σου πω άλλη φορά..!!)

Lexx
02-01-2007, 20:12
Θα έψαχνα να βρω μια λύση κι αν δεν την έβρισκα μάλλον θα χαιρετούσα τους δικούς μου και θα έκανα μια καλή πράξη για την οποία θα χρειαζόταν να πεθάνω έτσι κι αλλιώς.

2bees
02-01-2007, 20:13
ε και εσυ βάλε μια μερα, τι 60 λεπτα!
τι να πρωτοπρολαβεις;

αυτό δεν είναι η ουσία...? στα μαθηματικά το λέμε απλά "αφαίρεση" και συμπληρώνω...... ΟΥΣΙΑΣ!!!

2bees
02-01-2007, 20:15
Θα έψαχνα να βρω μια λύση κι αν δεν την έβρισκα μάλλον θα χαιρετούσα τους δικούς μου και θα έκανα μια καλή πράξη για την οποία θα χρειαζόταν να πεθάνω έτσι κι αλλιώς.

Lexx...γιατί μου θυμίζεις πρόσκοπο...?

Ελενα
02-01-2007, 20:18
καλα θα καθομουν με τους γονεις μου
α και θα εγραφα ενα αρθρο για την εφημεριδα στο οποίο θα τους εβριζα όλους!:D

alejandro
02-01-2007, 20:21
βασικά ζώνεσαι με 1 κιλό C4 εκρηκτικά κ ανατινάζεσαι στο Σύνταγμα

Lexx
02-01-2007, 20:23
Lexx...γιατί μου θυμίζεις πρόσκοπο...?
Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πρέπει να ξαναρχίσω τα ναρκωτικά μάλλον :)

2bees
02-01-2007, 20:29
καλα θα καθομουν με τους γονεις μου
α και θα εγραφα ενα αρθρο για την εφημεριδα στο οποίο θα τους εβριζα όλους!:D

καλή μου Έλενα...το ερώτημα είναι γιατί δεν το κάνεις τώρα....ή για να το πώ καλύτερα........γιατί δεν "φροντίζεις" έτσι ώστε αυτό που θέλεις να κάνεις να γίνεται πράξη κάθε στιγμή, έτσι ώστε να μην "καταντά" αποθημένο....?

"φοβάμαι τον θάνατο" να δώ, μήπως και την τελευταία αυτή στιγμή δώ τα λάθη και τα πάθη μου και θελήσω πίσω να γυρίσω.....και δεν μπορέσω τελικά.....

λέει ο 2bees

2bees
02-01-2007, 20:32
Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πρέπει να ξαναρχίσω τα ναρκωτικά μάλλον :)

ΟΧΙ....!!!! ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....αυτά είναι για τους ανεγκέφαλους

2bees
02-01-2007, 20:33
βασικά ζώνεσαι με 1 κιλό C4 εκρηκτικά κ ανατινάζεσαι στο Σύνταγμα

και...?

alejandro
02-01-2007, 20:35
και μπουμ

Ελενα
02-01-2007, 20:39
καλε μου 2bees κατάλαβα που ήθελες να καταλήξεις αλλα κάποια αποθημένα δεν πραγματοποιούνται σε 1 ωρα.
πιστεψέ με αυτό το σκέφτομαι συνεχώς! και εχω ξεκινήσει καποιές ενέργειες πανω σε αυτο που αλλοι στην ηλικια μου δεν θα το εκαναν.

2bees
02-01-2007, 20:41
και μπουμ
και αυτό που έγινε είναι μόνο...ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ...! (και κάποιοι Κινέζοι κομμάτια...)
Η AlejandroΤρύπα....είναι πλέον η πλατεία Συντάγματος....αυτό θέλουμε...Αθανασία.?

2bees
02-01-2007, 20:44
καλε μου 2bees κατάλαβα που ήθελες να καταλήξεις αλλα κάποια αποθημένα δεν πραγματοποιούνται σε 1 ωρα.
πιστεψέ με αυτό το σκέφτομαι συνεχώς! και εχω ξεκινήσει καποιές ενέργειες πανω σε αυτο που αλλοι στην ηλικια μου δεν θα το εκαναν.

Έλενα...χαίρομαι πολύ...να συνεχίσεις έτσι γιατί η ουσία είναι μόνο εκεί........

στα 60 μου λεπτά......θέλω μόνο να είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος για ΟΣΑ έχω ήδη κάνει και ζήσει....

Lexx
02-01-2007, 20:48
ΟΧΙ....!!!! ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....αυτά είναι για τους ανεγκέφαλους
Πλάκα κάνω. Είναι ποτέ δυνατόν να τα είχα σταματήσει.

2bees
02-01-2007, 20:53
Πλάκα κάνω. Είναι ποτέ δυνατόν να τα είχα σταματήσει.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ...?

alejandro
02-01-2007, 21:00
μεξικό..

Lexx
02-01-2007, 21:04
ΚΑΛΑΜΑΤΑ...?
Όχι drug free. για πλάκα τα λέω αυτά αν και είμαι από την Καλαμάτα :)

2bees
02-01-2007, 21:09
Όχι drug free. για πλάκα τα λέω αυτά αν και είμαι από την Καλαμάτα :)

το ξέρω....!!

RooF
03-01-2007, 00:24
καλή μου Έλενα...το ερώτημα είναι γιατί δεν το κάνεις τώρα....ή για να το πώ καλύτερα........γιατί δεν "φροντίζεις" έτσι ώστε αυτό που θέλεις να κάνεις να γίνεται πράξη κάθε στιγμή, έτσι ώστε να μην "καταντά" αποθημένο....?

"φοβάμαι τον θάνατο" να δώ, μήπως και την τελευταία αυτή στιγμή δώ τα λάθη και τα πάθη μου και θελήσω πίσω να γυρίσω.....και δεν μπορέσω τελικά.....

λέει ο 2beesΕχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες!Ετσι θα επρεπε να γινεται.Να κανουμε πραξη αυτα που θελουμε...αλλα οσο ζουμε και εχουμε στο μυαλο τον θανατο σαν κατι μακρινο συνεχως το αναβαλουμε.Δυστηχως.

Papios
03-01-2007, 10:40
Tοση ωρα διαβαζω ΟΛΑ αυτα που εχετε γραψει.
Ο 2bees εθεσε το θεμα με ενα σκεπτικο.
Σωστο μεν, δυσκολο δε!
Βεβαια ο ιδιος δεν απαντησε στην ερωτηση του.

Ο Papios θα εγραφε ενα γραμμα σε ενα φιλο του ....

" Φιλε 2bees,

οταν θα διαβαζεις αυτο το γραμμα μαλλον θα ειμαι καπου "αλλου" μακρυα απο τον ματαιο τουτο κοσμο. Σπαταλησα για σενα 5-6 λεπτα απο τα πολυτιμα 60 που μου απεμειναν στον υλικο κοσμο σας.Αλλα χαλαλι σου!
Θελω να ξερεις οτι ολη μου τη ζωη την περασα κανοντας αυτα που ηθελαν οι αλλοι, αυτα που μου επεβελαν οι αλλοι, αυτα που νομιζα σωστα κ ηθικα απο τους αλλους.
Μια ζωη ενιωθα οτι καταπιεζω το ΕΓΩ μου κ την ιδια μου την υποσταση μονο κ μονο για να ειμαι αρεστος κ καλος. Ολος - ο μεχρι σε λιγο - βιος μου διαγετω με συνεση, υπευθυνοτητα κ ηθικη για να εχω ενα κοινωνικο περιγυρο.
Κ τωρα τι ? Τωρα που ετοιμαζομαι για το μεγαλο ταξιδι που ειναι ολοι αυτοι?
Που ειναι τοσοι φιλοι κ γνωστοι λιγο πριν φυγω?
Γιατι κανεις δε θελει να με δει εστω για λιγο? Ολοι δουλευουν? Ολοι διαβαζουν? Ολοι τρεχουν? Ολοι εχουν κατι αλλο να κανουν παρα να με δουν εστω για 2 λεπτα? Τοσο τραγικο ειναι?

Τελικα.... μαλακια εκανα φιλε μου καλε 2bees.

Κ αυτο ειμαι σε θεση να το καταλαβω τωρα....
Τωρα που κοιτω το Θανατο καταματα.
Τωρα που εχω αρχιδια να φωναξω πως ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ το Θανατο γιατι σε λιγο θα ειμαι Νεκρος.
Μα τον Σεβομαι.
Ναι αγαπησα τη Ζωη, Ναι αγαπησα τον Ερωτα, Ναι αγαπησα το Δακρυ, τη Χαρα, τον Πονο, το Γελιο....

Φιλε 2bees σε λιγο τελειωνω αυτο το γραμμα μα θα μου μεινουν 10-15 λεπτα ανασας ακομα.
Τι να τα κανω "τοσα πολλα λεπτα"?

Μια χαρη σου ζητω μονο φιλε μου ....
Πανω στο στερνο μου σπιτι να μου γραψεις κατι για να νιωθω καλα.
Θελω να λεει " Εδω κοιμαται ενας φιλος - Εις το Επανειδειν Μακη ".
Ωστε οποιος το βλεπει να περιμενει να ανταμωσουμε ξανα!

Καλο Ανταμωμα λοιπον...... 2 bees.....

Δε μπορω να περιμενω τοσο πολυ, 7 λεπτα ειναι παρα πολυ μεγαλη αναμονη για να φυγω.
ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ.... φευγω τωρα για εκει...."

Ενας κροτος ακουστηκε απο το οπλο κ το δωματιο γεμισε με μια σωρο κ μια λιμνη αιματος γυρω απο της.
Το γραμμα που εγραφε ματωσε απο τις κηλιδες του μα ακομα μπορουσε να το διαβασει καποιος..... μα ποιος ?

Papios aka MakisMc

RooF
03-01-2007, 16:17
Απιστευτος!

evapir
03-01-2007, 17:13
Ανατρίχιασα!

SiLeNtOne
03-01-2007, 18:15
Αυτά είναι! :lol:

Emily
03-01-2007, 18:40
Παντα κανεις τη διαφορα...Αυτος εισαι..

Lady Di
03-01-2007, 19:24
Παιδια δειτε τι 8α κανα και εγω...
θα εγραφα ενα γραμμα και 8α μενε στο σπιτι .... οχι ομως εγω
Μετα θα εβρισκα οποιον σημενε πολλα για μενα και 8α πηγαιναμε η κοντα στη φυση.....
θα την ενοιωθα διπλα μου .....
προς το τελος θα ημουν μονη εκει... και θα αφινα διπλα στη θαλασσα την τελευταια μου πνοη....

2bees
03-01-2007, 22:56
papios....είσαι λίγο άδικος....είπα τι θα έκανα κάποια στιγμή ποιό πάνω........αυτό που δεν είπα είναι ...τον τρόπο με τον οποίο θα το τελείωνα .....και εκεί με βρήκες...!!!!

χαίρε..!!!πολύ μου άρεσε

ps....όλοι οι υπόλοιποι...θέλετε να γράψετε την άποψή σας...παρά να συμφωνείτε με την ψυχική έκφραση κάποιου...?

2bees
03-01-2007, 23:32
παρότι η απάντηση μου άρεσε...τελικά όσο το σκέφτομαι ...!!δεν μου "κολάει"...
ΟΧΙ....!!!! δεν μπορώ να το δεχτώ...!!!

δεν σκύβω στην ζωή μου το κεφάλι....
δεν δέχομαι, ότι μου πουν και θέλουν κάποιοι άλλοι.....
δεν "ανασένω" χνώτα ανθρώπων....σάπιων....
δεν βλέπω... σκέψεις κι ιδέες που θέλουν κάτι άλλο...!!!

κάνω ΜΟΝΑΧΑ αυτό που το μυαλό μου , μου προστάζει...
κάνω μονάχα αυτό που η ψυχή μου αναζητεί....
έτσι...όταν τα μάτια μου θα κλέισω.....σφαίρες " αλλόκοτες" δεν θα αναζητήσω....

γιατί μονάχη η ζωή μου θα τελειώσει...
με ένα χαμόγελο σε αυτούς που έχω δώσει...
να καταλάβουν πως ΕΓΩ προσωπικά....πάλεψα....έκανα.. έφτιαξα...έδωσα ΟΤΙ ....
της προσταγής μου θέλημα ήτανε μόνο

και οι φίλοι ..από πάνω θα είναι όλοι.... να χαιρετούν εμένα ..στον βαρκάρη,
να τραγουδούν, να λένε τα δικά τους......
για μία ψυχή που τόλμησε να κάνει τα "δικά της"......
εκεί που ο μύθος τα δικά του έχει φτιάξει

Βασιλης
04-01-2007, 00:45
α για να σκεφτω.....χμμμμμ εχω κατι χρεοι να ξεπλιροσω σε μερικους χαχααχαχ

VampirellA
04-01-2007, 05:55
Βασικα δε γινεται να το κανουμε τελικα 120 λεπτακια? Τι ψυχη εχουν τα 60 λεπτα επιπλεον αφου μετα δε θα μας μεινει κανενα?

Υ.Γ. : Papios εξαιρετικο το γραμμα σου...ανατριχιασα κυριολεκτικα....

Lexx
04-01-2007, 06:21
παρότι η απάντηση μου άρεσε...τελικά όσο το σκέφτομαι ...!!δεν μου "κολάει"...
ΟΧΙ....!!!! δεν μπορώ να το δεχτώ...!!!

δεν σκύβω στην ζωή μου το κεφάλι....
δεν δέχομαι, ότι μου πουν και θέλουν κάποιοι άλλοι.....
δεν "ανασένω" χνώτα ανθρώπων....σάπιων....
δεν βλέπω... σκέψεις κι ιδέες που θέλουν κάτι άλλο...!!!

κάνω ΜΟΝΑΧΑ αυτό που το μυαλό μου , μου προστάζει...
κάνω μονάχα αυτό που η ψυχή μου αναζητεί....
έτσι...όταν τα μάτια μου θα κλέισω.....σφαίρες " αλλόκοτες" δεν θα αναζητήσω....

γιατί μονάχη η ζωή μου θα τελειώσει...
με ένα χαμόγελο σε αυτούς που έχω δώσει...
να καταλάβουν πως ΕΓΩ προσωπικά....πάλεψα....έκανα.. έφτιαξα...έδωσα ΟΤΙ ....
της προσταγής μου θέλημα ήτανε μόνο

και οι φίλοι ..από πάνω θα είναι όλοι.... να χαιρετούν εμένα ..στον βαρκάρη,
να τραγουδούν, να λένε τα δικά τους......
για μία ψυχή που τόλμησε να κάνει τα "δικά της"......
εκεί που ο μύθος τα δικά του έχει φτιάξει
:worthy:

Emily
04-01-2007, 15:17
ωραιο 2bees.....τι ταλεντα εχουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

Emily
04-01-2007, 15:35
Μπορει τελικα να μην με απασχολουσε τοσο.Ισως να αρχισω να εμπιστευομαι τον Πλατωνα και τις θεωρειες του για τις ιδεες και την αθανασια της ψυχης λιγο πιο πολυ απο οτι τωρα...Ετσι δεν θα με νοιαζει και τοσο αν ξερω πως θα πεθανω.Γιατι θα ξαναζησω ετσι και αλλιως..Γιατι να μας νοιαζουν μικροπρεπεη πραγματα οπως ο θανατος οταν η ζωη της ψυχης μας ειναι για παντα?Συμφωνα με τον Πλατων η ψυχη κατοικούσε στον κοσμο των ιδεων..Μετα οταν μπηκε στο σωμα μας "ξεχασε" και εμεις οφειλουμε να θυμηθουμε για να ζησουμε ελευθεροι.Επισης δεν υπαρχει θανατος της ψυχης αφου και αυτη μια ιδεα ειναι και οι ιδεες ειναι αιωνιες υπαρχουν απο παντα και θα υπαρχουν παντα...Αισιοδοξη θεωρια...Μ αρεσει...Τα λενε και πιο συγχρωνοι απο τον Πλατωνα αυτα..Πχ Βαις στο βιβλιο του μονο η αγαπη ειναι αληθινη.Διαβαστε το ειναι φοβερο..Και τα αναλυει ολα αυτα.Επισης τους αγαπημενους μας ανθρωπους θα τους ξαναδουμε σε μια αλλη ζωη αν ειμαστε δεμενοι μαζι τους..Και το μονο που εχουμε να κανουμε εμεις ειναι να τους θυμηθουμε.Να ξυπνησουμε...

nos
09-01-2007, 00:11
Εγω πάντως δεν θα έτρωγα χρόνο να σκεφτώ τι θα κάνω..
Θα μάζευα όλους όσους θεωρώ φίλους μου, θα πηγαίναμε κάπου να τα πιούμε, θα έφευγα με ένα γερό μεθύσι και θα τους άφηνα και τον λογαριασμό...

free spirit
09-01-2007, 11:36
Εγω Θα πηγαινα για 5-10 λεπτακια μια βολτα στη γειτονια μου, θα ακουγα για 5-15 λεπτα μουσικη και στο χρονο που απεμεινε θα εφτιαχνα ενα κομματακιι με ενα φιλαρακι μου. Απλα πραγματακια που τα κανω οποτε μπορω για να γουσταρω.

Spinellos
21-01-2007, 18:39
Aυτό το συναίσ8ημα, αυτό το αγγιγμα, αυτήν την ευχαρίστηση, αυτήν την υδονή, αυτήν την καύλα (με συχγωρείτε κιόλας)....αυτό το feeling που όλοι το νιώθουμε σε κάποια φάση, αυτό το μοναδικο που όσο κι αν προσπαθήσω δεν θα καταφέρω να το περιγράψω, να το πω με λέξεις, να το ζωγραφίσω, να το φωνάξω.....θα το νιώσω όμως και θα μου λείψει τόσοοοοο πολύ μετά από εκείνα τα 60 λεπτά...αλλά τουλάχιστον θα πετάξω στον άλλο κόσμο ευτιχισμένος, ανάλαφρος, χωρίς σκοτούρες, χωρίς γιατί, έχοντας πλέον το νόημα της ζωής....

60 λεπτά θα κάνω έρωτα.....κι άντε γεια

:superman:

free spirit
21-01-2007, 23:01
Θα σου σηκωθει αμα σου πει καποιος οτι σε εξιντα λεπτα πεθαινεις? Χτυπα ξιλο, την υγεια σου να εχεις, αλλα μια που το θεματακι ειναι και λιγο μακαβριο.....;)

Spinellos
22-01-2007, 21:42
Όταν θα το κάνω με τον άνθρωπο που θέλω εγώ, πιστεψέ με, σηκωμένη θα ναι γκουχου-γκουχου

:top:

Emily
24-01-2007, 10:51
eleos re giati skefteste ta agoria olo auto....eleos dld.

Ελενα
24-01-2007, 10:58
και εγω μαλλον αυτο θα εκανα δεν ξερω παντως αξιζει:shhh:
ενταξει οχι και ολοκληρη την μια ωρα

Spinellos
24-01-2007, 17:36
Εmily το έχεις λίγο λάθος...δεν σκεφτόμαστε μόνο αυτό..αλλά εδώ έχουμε πάρει το ενδεχόμενο, ότι σε 60 λεπτά πεθαίνω...και να στο διατυπώσω αλλιώς...

...να κάνω έρωτα είπα, όχι να γα****** ΜΠΙΠΠΠΠ

:fool:

free spirit
24-01-2007, 17:54
Πιστευω γενικα οτι σε μια τετοια υποθετικη περιπτωση που εθεσε ο αιωνιος εφηβος 2bees :p:p, το καλυτερο ειναι να περασεις τις τελευταιες σου στιγμες με ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπανε.Ειτε αυτοι ειναι γονεις, ειτε φιλοι και συγγενεις, ειτε η κοπελα/το αγορι σου.

Υγ. Ασε αυτα που ξερεις Σπινελος...Που προσπαθεις να συμαξεψεις τα ασυμαζευτα...Στο προστυχο και αγριο φικι φικι ειχε παει το μυαλο σου.Ρεμαλε:p:p

Spinellos
24-01-2007, 18:46
φικι φικι...όπως το φιρίκι;

Papios
24-01-2007, 18:49
Εmily το έχεις λίγο λάθος...δεν σκεφτόμαστε μόνο αυτό..αλλά εδώ έχουμε πάρει το ενδεχόμενο, ότι σε 60 λεπτά πεθαίνω...και να στο διατυπώσω αλλιώς...

...να κάνω έρωτα είπα, όχι να γα****** ΜΠΙΠΠΠΠ

ξαναrespect :worship:

2bees
25-01-2007, 19:20
Πιστευω γενικα οτι σε μια τετοια υποθετικη περιπτωση που εθεσε ο αιωνιος εφηβος 2bees :p:p, το καλυτερο ειναι να περασεις τις τελευταιες σου στιγμες με ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπανε.Ειτε αυτοι ειναι γονεις, ειτε φιλοι και συγγενεις, ειτε η κοπελα/το αγορι σου.

Υγ. Ασε αυτα που ξερεις Σπινελος...Που προσπαθεις να συμαξεψεις τα ασυμαζευτα...Στο προστυχο και αγριο φικι φικι ειχε παει το μυαλο σου.Ρεμαλε:p:p

δηλαδή γιατί...το .."πάρτα σκύλα"...είναι κακό...έχει και αυτό αίσθημα..!!! αίσθημα εφηβικό..!!!

Lady Di
25-01-2007, 21:07
μετα που διαβασα την συνεχεια πιστευω οτι θα επιμεινω στην αρχικη μου αποψη....
ισως να μην θελησω να πεθανω εντελως μονη....

Spinellos
25-01-2007, 22:28
έτσι στον έρωτα όλοι υποτάσσοντε....

Emily
26-01-2007, 09:35
καλα τι να σας πω, αν η προταιρεότητα σας είναι αυτή καλώς.....

2bees
26-01-2007, 10:03
καλα τι να σας πω, αν η προταιρεότητα σας είναι αυτή καλώς.....

όχι..!!! όχι..!!! καλλιεργούμε και το πνεύμα ..!!!

Spinellos
27-01-2007, 12:03
Eίσαι και spiritual τώρα 2bees ? :strong:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
28-01-2007, 18:35
60 λεπτα??Απεριοριστος χρονος!!Θα πηγαινα για 30 λεπτα στη θαλασσα,μπανακι και μετα θα ξαπλωνα στην παραλια.Δεν θα ηθελα αλλον κοντα μου,το θεωρω εγωιστικο εξαλλου να ζητας απο αυτους που σ'αγαπουν να υποστουν μια τετοια εμπειρια.Ακομα θα προσπαθουσα να λυτρωσω την ψυχη μου με το να νιωσω ενα με τον αερα,να ταξιδεψω στα μονοπατια των αναμνησεων.

free spirit
28-01-2007, 21:15
Κι'αν θελουν να την υποστουν?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
29-01-2007, 17:24
Είναι μια οδυνηρή εμπειρία να είσαι δίπλα σε κάποιον που αγαπάς τις τελευταίες του στιγμές ξέροντας πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την κατάσταση… Τι θα κερδίσεις λοιπόν αν είσαι τέτοιες στιγμές δίπλα στους άλλους;; Μόνο πόνο υποθέτω!

Spinellos
29-01-2007, 19:03
Κι άμα είναι χειμώνας και χιονίζει;.....Πες μου οτι θα πας για σκι
:tongue2:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
29-01-2007, 21:18
Παω και το χειμωνα για μπανιο!!:hello:

2bees
01-02-2007, 15:21
Παω και το χειμωνα για μπανιο!!:hello:
ναι αλλά δεν ξαπλώνεις στην παραλία....θα έχανες το δεύτερο μισό του υπολοιπόμενου χρόνου....

2bees
01-02-2007, 15:33
Eίσαι και spiritual τώρα 2bees ? :strong:

αυτό δεν είναι ερώτηση..πρέπει να σου είναι πεποίθηση παιδί μου..!!

Papios
01-02-2007, 15:44
αυτό δεν είναι ερώτηση..πρέπει να σου είναι πεποίθηση παιδί μου..!!

ψωναρα !!!:tongue2:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
01-02-2007, 20:31
...Kαι τον χειμωνα ξαπλωνω οποτε δεν θα εχανα το δεύτερο μισό του υπολοιπόμενου χρόνου.....:console:

2bees
02-02-2007, 17:19
ψωναρα !!!:tongue2:

:tongue2: χ2

2bees
02-02-2007, 17:27
...Kαι τον χειμωνα ξαπλωνω οποτε δεν θα εχανα το δεύτερο μισό του υπολοιπόμενου χρόνου.....:console:

μην πουντιάσεις βρε παιδάκι μου..!! αλλά τι λέω εκεί θα πεταχθεί ο papios και θα τα φροντίσει όλα.....έτσι δεν είναι "απανταχού πάπια στυφάδο"...?:tongue2: :tongue2:

~~Wind~~
14-02-2007, 03:15
40 ώρες - Βήτα Πείς (στο περίπου....):what: :angelnot:

Spinellos
14-02-2007, 04:12
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ τώρα που μένω δλδ Γλυφάδα, παίζει να σκάσω σε κανα παγκάκι (μπυρίτσα, τσιγαρακι, φεγγαράδα) και να σε δω να κάνεις μπάνιο??

Luna
14-02-2007, 15:36
Θα σου σηκωθει αμα σου πει καποιος οτι σε εξιντα λεπτα πεθαινεις? ;)
χαχαχαχαχαχα!!!! :worship: Έλιωσα! Απίστευτη απορία! ^^ Γειτονάκια είμαστε σπινελος